Stil jete

Seriali më i ndjekur i Netflix, një miqësi e kthyer në dashuri

Seriali më i ndjekur i Netflix, një miqësi e kthyer në

Cili është seriali më i ndjekur i Netflix javën e fundit?

Bridgerton, Sezonin 3.

Ka pak ditë që është publikuar sezoni i ri dhe seriali është parë 116 milionë herë.

Sezoni i tretë është i fokusuar tek historia romantike e Colin Bridgerton dhe Penelope Featherington.

Seriali më i ndjekur i Netflix, një miqësi e kthyer në

Një miqësi shumëvjeçare e kthyer në dashuri, ka ngjallur interesin e masës.

Në fillim ndjeu ajo, pastaj ai.

Skenari kishte më shumë se kaq. Penelope mbante me vete barrën e të qenurit Lady Whistledown, një shkrimtare anonime që publikonte thashethemet dhe sekretet e shtresës aristokrate.

Colin e zbulon. Si vijon historia?

Mund ta shikosh këtë fundjavë!