Stil jete

RIP WhatsApp, njerëzit rikthehen tek mesazhet

RIP WhatsApp, njerëzit rikthehen tek mesazhet

WhatsApp është aplikacioni më popullor për dërgimin e mesazheve në botë me më shumë se 2 miliardë përdorues.

Megjithëse 70% e britanikëve mes moshës 16-64 vjecc komunikojnë me WhatsApp, 30% zgjedhin mesazhet e thjeshta në telefon.

Përdoruesit e mesazheve në telefon në fakt janë rritur edhe në nivel botëror dhe vijojnë të rriten.

WhatsApp është shumë i bezdisshëm. Edhe kur je online, por s`do t`i përgjigjesh dikujt, do duhet t`i përgjigjesh, sepse të shikon në linjë. Po sikur unë thjesht mos të dua t`i përgjigjem dikujt?

Të tjerë thonë që mesazhet në telefon janë më estetike.

"Unë e dashuron thjeshtësinë e vetëm mesazhit, tekstit, pa emoji. Kur dikush më shkruan mesazh dhe aty ka vetëm fjalë, e ndjej më shumë".