Stil jete

Qyteti numër 1 në botë për të punuar nga distanca

Qyteti numër 1 në botë për të punuar nga distanca

Kansas City, Misuri, u emërua qyteti më i mirë në botë për të udhëtuar dhe punuar nga distanca, sipas një analize të fundit nga Icelandair.

Duke lënë mënjanë atraksionet turistike, renditja e Icelandair merr në konsideratë metrikat që përshkruajnë një pamje të cilësisë së jetës së çdo qyteti (si kostoja e jetesës, siguria, aksesi në kujdesin shëndetësor), sa e lehtë është të punosh atje (shpejtësia e internetit, orët mesatare të punës, koha e udhëtimit. ), faktorët mjedisorë (indeksi i klimës, zhurma dhe ndotja nga drita, cilësia e ajrit) dhe të dhënat nga Raporti Botëror i Lumturisë së Kombeve të Bashkuara.

Qyteti numër 1 në botë për të punuar nga distanca

Këtu janë 10 qytetet më të mira globale për të punuar nga distanca.

1.Kansas City, Shtetet e Bashkuara

2.Vjenë, Austri

3.Wellington, Zelanda e Re

4.Kopenhagë, Danimarkë

5.Edinburgh, Mbretëria e Bashkuar

6.Victoria, Kanada

7.Perth, Australi

8.Frankfurt, Gjermani

9.Brisbane, Australi

10.Helsinki, Finlandë