Stil jete

Pse të rriturit po braktisin telefonat inteligjentë dhe po rikthehen tek më të thjeshtët

Pse të rriturit po braktisin telefonat inteligjentë dhe po rikthehen

Të rriturit po heqin dorë nga telefonat e tyre inteligjentë në favor të telefonëve më të thjeshtë për t'i shpëtuar tërheqjes problematike të mediave sociale.

Ky trend në rritje pasqyron një dëshirë për të frenuar kohën e tepërt para ekranit dhe efektet negative, si ankthi, depresioni dhe FOMO (frika nga humbja).

Shitësit me pakicë të telefonave me pakicë në Los Anxhelos po dëshmojnë një rritje të shitjeve pasi klientët kërkojnë një përvojë celulare pa shpërqendrim.