Stil jete

Pse nuk duhet ta humbisni vizitën në Panairin më të madh të bukurisë, Beauty Fair Albania

Pse nuk duhet ta humbisni vizitën në Panairin më të madh

Pranvera sjell diell, harmoni, na ndryshon garderobën e produktet për kujdesin e lëkurës, e njëherazi na sjell zgjidhjen më efikase për kujdesin ndaj vetes!

“Beauty Fair Albania”, panairi më i madh i bukurisë në vend, vjen në sezonin e tij të gjashtë, në 3 data në Pallatin e Kongreseve, 26-27-28 Prill.

Duke vendosur standarte të padiskutueshme lidhur me kozmetikën dhe të bukurën, panairi i bukurisë ofron një gamë produktesh e zgjedhjesh që nga kujdesi për lëkurën, flokët e çdo gjë që definohet dhe përcaktohet nga eleganca dhe e bukura.

Pse nuk duhet ta humbisni vizitën në Panairin më të madh

Për të gjashtin vit radhazi, 3 ditët e panairit rezervojnë mijëra qytetarë, klientë, vizitorë nga brenda dhe jashtë vendit, duke dëshmuar se “Beauty Fair Albania” tashmë është destinacioni i preferuar i të gjithëve.

Pse nuk duhet ta humbisni vizitën në Panairin më të madh

Çfarë e bën këtë panair zgjedhjen e parë të gjithë të apasionuarëve të kozmetikës, produkteve për kujdesin ndaj lëkurës, me larmishmërinë e produkteve për shëndetin e jo vetëm, është fakti se në 3 ditë do të gjeni çdo produkt të nevojshëm në çmime promocionale, ndryshe nga çdo ditë tjetër e vitit.

Pse nuk duhet ta humbisni vizitën në Panairin më të madh

Me një larmishmëri organizimesh nga pjesa mikëpritëse për çdo vizitor deri në ambientin e brendshëm të Pallatit të Kongreseve, në 100-dra metra katror do të mund të gjeni brenda panairit më të madh të bukurisë në vend gjithë sa deri më tani e keni kërkuar!

Gjithashtu panairi do të japë edhe dy bursa të plota studimi për në Kolegjin Universitar Beder.

Pse nuk duhet ta humbisni vizitën në Panairin më të madh

Ju e dini se ne cilet rrugë ju çojnë datat 26- 27- 29 Prill!