Stil jete

Pse njerëzit bëjnë tatuazhe?

Pse njerëzit bëjnë tatuazhe?

Gati gjysma e të rriturve kanë të paktën një tatuazh dhe 11% kanë piercing. Po pse e bëjnë këtë?

Kimikatet që boja lëshon mund të të bëjë të ndihesh mirë

Është mënyrë e të treguarit që “jam modern”

Ndihmon në krijimin e një lloji individualiteti

I bën të pavdekshëm disa njerëz, ose thënë ndryshe, përjetëson kujtimet

Është mbase traditë

Të bën pjesë të një grupi

Është një veprim impulsiv

A e ke ti një tatuazh? Për cilën nga arsyet më sipër e ke bërë?

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al