Stil jete

Pse këtë fundjavë ia vlen një xhiro tek Pazari i Ri?

Pse këtë fundjavë ia vlen një xhiro tek Pazari i Ri?

Adhurues i muzikës, artit, kulturës dhe ushqimit? Atëherë dil një xhiro nga Pazari i Ri. Nga sot, 19 prill e deri të dielën do të ketë festë.

Funky Days&Nights ka menduar për të gjitha.

Axhenda:

E Premte, 19 Prill:

• 18:00 – 20:00: Projeksione interaktive me DJ dhe muzikë klasike. Një ndjenjë e magjisë dhe harmonisë që do t’ju bëjë të hyni në një botë të re.

• 20:00 – 21:30: Fanfara Band. Tingujt e muzikës që ngrihen lart në qiell, duke shpërndarë gëzimin dhe emocionet.

• 21:30 – 23:00: Offchestra Band. Performanca e tyre do t’ju bëjë të ndiheni të lidhur me muzikën dhe të kërceni në ritmin

Pse këtë fundjavë ia vlen një xhiro tek Pazari i Ri?

Pse këtë fundjavë ia vlen një xhiro tek Pazari i Ri?

E Shtunë, 20 Prill:

• 10:00 – 20:00: Flea Market: Prezantimi i produkteve të vjetra dhe të reja do të jetë një vend ku vizitorët mund të shfletojnë dhe blejnë produkte të ndryshme. Në mes të stendave të veshjeve, artit, antikvitetit dhe shijes së ndryshme, do të gjeni një botë të plotë kujtimesh e mundësish.

• 11:00 – 16:00: Vespa Club Albania: Mjetet e vjetra Vespa do të sjellin një atmosferë nostalgjike. Një kohë kur motorët e vjetër shënonin historinë e qytetit, dhe tani ata janë kthyer për të na kujtuar kohërat e kaluara dhe të sjellin një dozë aventurë.

• 12:00 – 15:00: Brunch te Pazari, Dj & Colorëine: Përvoja e pazareve do të jetë ndryshe këtë fundjavë. Në mes të ngjarjeve, mund të shijoni një brunch të veçantë, ku shijet e kuzhinës së ndryshme do t’ju bëjnë të ndiheni si në një udhëtim gastronomik.

• 18:00 – 20:00: Projeksione interaktive me DJ: Ndjeni magjinë e krijuar nga dritat, ngjyrat dhe forma që shfaqen në muret e qytetit. Një udhëtim vizual që do t’ju bëjë të ndiheni pjesë e një fantazie.

• 20:00 – 20:30: Flashmob: Dhjetë çifte performuesish do të kërcejnë nëpër pazar. Energjia, ritmi dhe spontaneiteti do t’ju bëjnë të ndiheni të lirë dhe të lumtur.

• 20:30 – 22:00: Kamela Islamaj & Band: Performanca e tyre do t’ju bëjë të ndiheni të lidhur me muzikën dhe të kërceni në ritmin e këngëve të tyre.

• 22:00 – 23:30: Sardi Struga Solo: Një koncert i veçantë për të mbyllur këtë ditë

Pse këtë fundjavë ia vlen një xhiro tek Pazari i Ri?

Pse këtë fundjavë ia vlen një xhiro tek Pazari i Ri?

Pse këtë fundjavë ia vlen një xhiro tek Pazari i Ri?

E Diel, 21 Prill:

• 10:00 – 16:00: Flea Market: Vazhdon prezantimi i kujtimeve, ku mund të gjeni gjëra të reja dhe të vjetra, të cilat do t’ju bëjnë të ndiheni si në një aventurë blerjesh.

• 11:00 – 16:00: Vespa Club Albania: Mjetet e vjetra Vespa do të sjellin një atmosferë nostalgjike edhe sot. Një mundësi për të fotografuar në këto mjete të kohës së kaluar.

• 12:00 – 15:00: Brunch te Pazari, Dj & Pikture: Ekperienca vazhdon me një brunch të veçantë. Kësaj here, mund të merrni pjesë edhe në një aktivitet krijues: Pikture ne shesh.

• 16:00: Përfundim i fundjavës së ngjarjes: Pas tre ditësh të emocioneve, muzikës, artit dhe argëtimit, “Funky Days & Night” mbyllet me kujtime të paharrueshme.