Stil jete

Pse gratë presin më shumë në radhë për të përdorur një tualet publik?

Pse gratë presin më shumë në radhë për të

Përbëjnë gjithmonë kuriozitet këto gjërat e vogla. Nëse e ke pyetur ndonjëherë veten përse gratë vonohen aq shumë në radhë për të përdorur një tualet, ose nëse je grua vetë dhe pyet veten pse, përgjegjen do ta marrësh sot.

Sepse qëndrojnë më gjatë në tualet

Ato e marrin shtruar. Qëndrojnë më gjatë, rregullohen, vishen, lyhen, bëjnë edhe një dorë muhabet me njëra-tjetrën.

Kanë cikël menstrual

Të përdorësh tualet në ato ditë nuk është aq e lehtë sa duket. Kjo është një detyrë e vështirë dhe kërkon kohën e vet.

Marrin dhe fëmijët në tualet

Përgjithësisht janë gratë ato që i çojnë fëmijët në tualet. Dhe siç mund ta kuptojmë të gjithë, fëmijët kanë teka.

Kanë më pak tualete në dispozicion

Tualetet e burrave zënë më pak vend dhe janë më të shumta në numër.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al