Stil jete

Pse fotoja e Bernie Sanders i preku të gjithë, përfshi dhe Dua Lipën tonë

Pse fotoja e Bernie Sanders i preku të gjithë, përfshi dhe Dua

“Bernie Sanders dhe dorashkat e tij fituan memet e Ditës së Inaugurimit”, “Fashion Show nga Bernie Sanders”, këto ishin vetëm disa nga titujt e lajmeve, shoqëruar me një pafundësi memesh të krijuara për të. 

Pse fotoja e Bernie Sanders i preku të gjithë, përfshi dhe Dua

Pse fotoja e Bernie Sanders i preku të gjithë, përfshi dhe Dua

Pse fotoja e Bernie Sanders i preku të gjithë, përfshi dhe Dua

Senatori Bernie Sanders u vesh në Inaugurimin e djeshëm të Biden ashtu si ndihej më mirë. Me xhup dëbore të trashë dhe doreza prej leshi me një dizajn të çuditshëm. 

Pse fotoja e Bernie Sanders i preku të gjithë, përfshi dhe Dua

Pse fotoja e Bernie Sanders i preku të gjithë, përfshi dhe Dua

Pse fotoja e Bernie Sanders i preku të gjithë, përfshi dhe Dua

As kostum të ri e as këpucë të reja. Të gjitha të përdorura edhe më parë, madje vite më parë. Gjeti një cep për t`u ulur vetëm, me maskën vënë (që e mbronte nga virusi dhe nga i ftohti) dhe ndoqi shfaqjen e Inaugurimit, ndërkohë që pa kuptuar shfaqja më e madhe ishte bërë ai. Se nuk e vrau mendjen për t`u dukur bukur në mes të gjithë atij të ftohti. Nuk u bashkua as me turmën, se kohë Covidi.

Pse fotoja e Bernie Sanders i preku të gjithë, përfshi dhe Dua

Mes gjithë postimeve që kanë bërë për të, ishte edhe i Dua Lipës që shkruan: E dua këtë.

*Artikulli i The New Yorker u përshtat në shqip nga Tiranapost.al