Stil jete

Personi i vitit  i revistës TIME: Zelensky dhe shpirti i Ukrainës

Personi i vitit  i revistës TIME: Zelensky dhe shpirti i Ukrainës

Zelenksy është shpallur njeriu i vitit nga revista Times.

Personi i vitit  i revistës TIME: Zelensky dhe shpirti i Ukrainës

“Suksesi i Zelenskit si udhëheqës i kohës së luftës është mbështetur në faktin se guximi është ngjitës. Ajo u përhap përmes udhëheqjes politike të Ukrainës në ditët e para të pushtimit.

Instinktet e tij profesionale që rrjedhin nga një jetë si aktor në skenë nënkuptonin se ai dinte të lexonte një turmë dhe të reagonte ndaj disponimeve dhe pritjeve të saj. Tani publiku i tij ishte bota. Ai ishte i vendosur të mos i zhgënjente.

Guximi erdhi për të përcaktuar edhe shokët e tij ukrainas. Në vend që të vrapojnë për të shpëtuar jetën e tyre, shumë ukrainas rrëmbyen çdo armë që mund të gjenin dhe vrapuan për të mbrojtur qytetet dhe qytetet e tyre kundër një force pushtuese të armatosur me tanke dhe helikopterë sulmues”, shkruhet në artikullin e TIME.