Stil jete

PD e re edhe pamje e Re për Grida Dumën!

PD e re edhe pamje e Re për Grida Dumën!

Një etapë e re për PD-në, për parlamentin, dhe edhe për pamjen e deputetes Grida Duma. Duma ka bërë një ndryshim në pamjen e saj. Ajo ka ndryshuar modelin e flokëve duke i prerë në stilin “bob”.

PD e re edhe pamje e Re për Grida Dumën!

Është një model që në përgjithësi ju shkon të gjjthave, edhe Gridës i shkon ky look i ri më i qetë dhe i freskët. Kështu duket më shumë perëndimore. Vitet e fundit pati një tendencë në prerje "bob".

Një ndryshim të tillë në fushatë e bëri edhe Monika Kryemadhi, e cila gjithashtu në sesionin parlamentar u kthye me flokët të prera shkurt fare.

Tiranapost.al