Stil jete

Pas vrasjes që bëri burri në sheshxhirim, Hilaria Baldwin thyen heshtjen

Pas vrasjes që bëri burri në sheshxhirim, Hilaria Baldwin thyen

Një një foto me sfond të zi, Hilaria Baldwin ka reaguar për herë të parë pas ngjarjes së rëndë që ndodhi në sheshxhirim, ku bashkëshorti i saj Alec Baldwin vrau kineasten dhe plagosi regjisorin.

Pas vrasjes që bëri burri në sheshxhirim, Hilaria Baldwin thyen

“Zemra ime është me Halyna-n, burrin e saj, djalin e saj, familjen e tyre dhe gjithë të dashurit. Zemra ime është edhe me Alec. Është diçka e trishtueshme për të cilën nuk kam fjalë. Është e pamundur të shpreh tronditjen dhe hidhërimin për këtë ngjarje tragjike. Zemërthyerje, humbje, mbështetje”, me këto tre fjalë e mbyll mesazhin e saj Hilaria.

Ngjarja e rëndë ndodhi gjatë xhirimeve të filmit “Rust”, të cilat janë pezulluar. Alec është tërhequr momentalisht dhe po bashkëpunon me policinë për zbardhjen e ngjarjes.