Stil jete

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik nuk kanë asnjë lidhje me njeri-tjetrin

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Kur bëhet fjalë për të famshëm si Bryce Dallas Howard dhe Jessica Chastain, ne nuk jemi plotësisht të sigurt se kë po shikojmë. Dhe nuk jemi vetëm. Në fakt, babai i Bryce, Ron Howard, një herë ngatërroi Xhesikën për vajzën e tij në një tapet të kuq. Ndodh!

Më poshtë keni disa personazhe të famshëm që ngjajnë me njëri-tjetrin, por që nuk kanë asnjë lidhje familjare.

Jared Leto dhe Scott Disick

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Amy Adams dhe Isla Fisher

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Margot Robbie dhe Emma Mackey

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Margot Robbie dhe Jaime Pressly

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Jessica Chastain dhe Bryce Dallas Howard

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Reese Witherspoon dhe Carrie Underwood

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Mark Ruffalo dhe Noah Centineo

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Leighton Meester dhe Minka Kelly

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Zooey Deschanel dhe Katy Perry

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik

Nina Dobrev dhe Victoria Justice

Nuk do ta besoni që këta të famshëm që duken identik