Stil jete

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave meksikane

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Bëhet fjalë për Brunon e “Sortilegio” apo Alonso i “La Duena” e shumë emra të tjerë në filmat që zakonisht ka qenë antagonist.

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nëse ke qenë ajo që kishe fiksim jo atë që kishin të gjithë, protagonistin, atëherë duhet të kesh pas fiksim edhe David Zepeda-n.

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Aktori yt i preferuar “u vra” nga mediat meksikane e spanjolle disa ditë më parë. “David Zepeda R.I.P” u shpërnda në rrjete sociale dhe lajmi i rremë për vdekjen e tij u përhap me shpejtësi.

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

David ka festuar disa ditë më parë 48-vjetorin. Ja, ka postuar edhe këtë foton me tortë, ku shkruan se ndihet i lumtur pranë miqve të tij.

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Nostalgji/ Ç`bëhet sot me antagonistin simpatik të telenovelave

Ai është ende single dhe i fokusuar tek puna. Angazhimet e tij në telenovela vazhdojnë. Më e reja është “Mi fortuna es amarte”, në rol protagonisti.