Stil jete

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e mprehtë

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Le ta bëjmë që në mëngjes lojën e fundjavës. Në fotot e mëposhtme do të duhet të ndash cila është ëmbëlsira mes shumë frutash, por jo vetëm. Për të pasur sukses, ose duhet të jesh pastiçier, ose të kesh sy shumë të mprehtë. Provojë njëherë veten. Mbaj shënim numrat dhe përgjigjet i gjen në fund.

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Përgjigjet:

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Një test vetëm për pastiçierët ose syrin e

Tiranapost.al