Stil jete

Një listë me filmat më të mirë të Krishtlindjeve, por jo të viteve të fundit

Një listë me filmat më të mirë të Krishtlindjeve,

Pjesa më e bukur e festave është qëndrimi në shtëpi, në divan dhe filmat me tematikë Krishtlindjesh. Nuk ekziston vetëm Kevin i Vetëm në shtëpi. Lista është më e gjatë se kaq. Më poshtë gjen disa nga ata më të vjetrit që ndoshta të kanë shpëtuar pa parë.

The Santa Clause (1994)

A Christmas Story (1983)

Rudolph, The Red-Nosed Reindeer (1964)

National Lampoon's Christmas Vacation (1989)

Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas (1966 & 2000)

Elf (2003)

A Charlie Brown Christmas (1965)

The Holiday (2006)

Home Alone (1990)

It's A Wonderful Life (1946)

Scrooged (1988)

Miracle On 34th Street (1947 & 1994)

Love Actually (2003)

The Muppet Christmas Carol (1992)

Die Hard (1988)

The Nightmare Before Christmas (1993)

The Family Stone (2005)

Bad Santa (2003)

Meet Me in St. Louis (1944)

The Polar Express (2004)

Fred Claus (2007)

Christmas with the Kranks (2004)

Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)

Jingle All the Way (1996)

Eloise at Christmastime (2003)

Prancer (1989)

A Christmas Carol (2009)

Mickey's Once Upon A Christmas (1999)

Frosty the Snowman (1969)

White Christmas (1954)

Jack Frost (1998)

Santa Claus Is Comin' To Town (1970)

Christmas In Connecticut (1945)

Kiss Kiss Bang Bang (2005)

The Bishop's Wife (1947)

While You Were Sleeping (1995)

Holiday Affair (1949)