Stil jete

Nga Franca në Katar me biçikletë

Nga Franca në Katar me biçikletë
Udhëtimi për të ndjekur Kombëtaren e tyre në Kupën e Botës ishte shumë më i gjatë për dy tifozë francezë.

Mehdi Balamissa dhe Gabriel Martin vendosën se mënyra më e mirë për të udhëtuar nga Franca në Katar ishte me biçikletë.

Miqtë kaluan tre muaj duke udhëtuar 7,000 kilometra për të arritur në Katar 2022 dhe për të parë Francën e tyre të dashur duke mbrojtur titullin e saj.

“Ishte një ide e çmendur, por ne jemi nga ata njerëz që kemi ide të mëdha dhe nuk duam të pendohemi,” tha Balamissa.

“Pra, duke qenë se ne të dy jemi të vetëpunësuar, vendosëm të bllokojmë tre muaj nga koha jonë dhe të vijmë në Katar.”

Ata udhëtuan mesatarisht 115 kilometra në ditë, duke marrë ditët e duhura të pushimit kur ishte e nevojshme.