Stil jete

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh gjithë fëmijërinë

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Fëmijëria është pak a shumë e njëjtë për secilin brez. Nëse je rritur nga 1990-ta deri në vitet 2000 atëherë këtu brenda do gjesh gjithë sendet që ke dashur më shumë. Disa mund t`i kesh pasur, disa t`ia kesh lakmuar shokut. Çmallu.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Këto janë drithërat e para që ke provuar. Dikur gjeje lodra brenda tyre ose patatinave.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Këto bojërat e dhjamit që erën duhet t`ua kesh në hundë.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Gomët që ishin thjesht të bukura, por nuk fshinin asgjë.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Kapakët fiksim të kasetave.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Gjithë objektet teknologjike që nëse i kishe, ishe i pari i lagjes dhe të shikonin me tjetër sy.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Gotat që mezi laheshin.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Akullorja më e shijshme në botë që kushedi sa kohë para ishte bërë.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

E vetmja pastë dhëmbësh që të detyronte t`i laje me qejf dhëmbët.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Të gjithë e kishin një lojë të tillë po pakkush dinte të luante.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Unaza më e bukur e fejesës.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Ooo sa super, filmi i aparatit ku treçerekun e fotove dilje me sytë mbyllur.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

A i fute ndonjëherë të gjitha? Antistresi i atyre viteve.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Arsyeja pse je sot artist.

Nëse je rritur në vitet ’90 brenda këtij lajmi do gjesh

Dërrasa e zezë ku bejë si mësuese