Stil jete

Muzeu i famshëm e fut Trump-in në kosh mbeturinash

Muzeu i famshëm e fut Trump-in në kosh mbeturinash

Në mënyrë figurative, Madame Tussauds ka hedhur në plehra figurën e Donald Trump. Statuja e tij prej dylli së bashkë me disa parulla të thëna prej tij, përfshirë “Make America Great Again” janë vendosur në një kosh mbeturinash.

Muzeu i famshëm e fut Trump-in në kosh mbeturinash

Disa nga fjalitë e tjera, të thëna prej tij janë: "Fake News!" "Jeni i shkarkuar!" dhe "Unë e dua Berlinin!" Muzeu vendosi që pas shpinës së tij të gjendej Trump Toëer, pronë e tij me idenë që të ndihej si në shtëpinë e tij, duke qenë se tashmë është jashtë Shtëpisë së Bardhë.

Trump humbi zgjedhjet e Amerikës dhe së fundmi u përball në gjyq me akuzën për nxitje dhune të protestuesve të Capitol Hill, prej të cilit doli i pafajshëm.

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al