Stil jete

Më tradhton, s`më tradhton. 4 pyetje dhe dilema mbaron

Më tradhton, s`më tradhton. 4 pyetje dhe dilema mbaron

Besimi është më i rëndësishmi në një marrëdhënie. Po kur besnikëria vihet në dyshim, besimi dobësohet dhe stresi shtohet. Për të mos jetuar me paranoja: më tradhton, s`më tradhton, bëji katër pyetje.

A hedh parfum sa herë që del nga shtëpia?

Më tradhton, s`më tradhton. 4 pyetje dhe dilema mbaron

Nëse po, është shenje e keqe.

A ta lë telefonin e tij ta përdorësh? Apo thotë: mos e prek atë! Nëse nuk të lejon, është shenje e keqe.

Më tradhton, s`më tradhton. 4 pyetje dhe dilema mbaron

Nëse e pyet: Çfarë ke? A ka ndodh gjë nga puna? Si të përgjigjet?

Më tradhton, s`më tradhton. 4 pyetje dhe dilema mbaron

Po të tregoi, është gjithçka ok. Nëse të përgjigjet: “Ohu, më lodhe me këto pyetje”, është shenjë e keqe.

Më tradhton, s`më tradhton. 4 pyetje dhe dilema mbaron

Dhe në fund, a i përgjigjet ftesave të tua për të dalë. Për shembull kur i thua: Do shkojmë në kinema? Thotë, “ok shkojmë”, apo gjen 100 justifikime.