Stil jete

Martha Stewart zbulon pse nuk vesh kurrë mbathje

Martha Stewart zbulon pse nuk vesh kurrë mbathje

Marta Stewart, një zonjë në moshë – 82 vjeç, për të qenë fiks – nuk vesh kurrë mbathje.

Martha Stewart zbulon pse nuk vesh kurrë mbathje

Marta, personalitet i televizionit dhe sipërmarrëse në SHBA, nuk vesh asnjëherë të brendshme normale, por jo se qëndron pa të…

Martha Stewart zbulon pse nuk vesh kurrë mbathje

Ajo ka zbuluar se mbathjet e ngushta, me dantella dhe tipike, nuk bëjnë për të.

Martha Stewart zbulon pse nuk vesh kurrë mbathje

Martha Stewart zbulon pse nuk vesh kurrë mbathje

Martha Stewart zbulon pse nuk vesh kurrë mbathje

“Rrobat e banjës janë të brendshmet e mia. Më pëlqejnë kostumet e banjës. Asnjëherë nuk i dihet kur më shkon mendja të notoj. Kështu që thjesht i mbaj të veshura”, tha ajo për Page Six.