Stil jete

Marrëdhënia: Pse është shumë e rëndësishme t’i jepni partnerit hapësirë ndonjëherë

Marrëdhënia: Pse është shumë e rëndësishme

Duke qenë në një lidhje apo martesë, ndonjëherë nuk e kuptojmë se partneri ynë ka nevojë për hapësirë. Ne shpesh e keqkuptojmë këtë me diçka që shkon jashtë marrëdhënies. Kjo mund të nxisë shumë pasiguri. Ka kaq shumë mendime dhe shqetësime që na vijnë në mendje. Por duhet të kuptoni se t'i jepni hapësirë ??partnerit është krejtësisht normale dhe duhet trajtuar me po aq durim dhe ndjeshmëri. Para se të hidheni në ndonjë përfundim, thjesht duhet të rreshtoni mendimet tuaja pozitive dhe të siguroheni që pika të trajtohet pa ndonjë ofendim.

1. Shmangni marrjen e tij personalisht

Para se të mendoni të ndani rrugët tuaja ose të hidheni në ndonjë përfundim, thjesht merrni një moment për të kuptuar se ndonjëherë marrëdhëniet mund të jenë dërrmuese. Ju nuk duhet të fajësoni veten ose partnerin tuaj për problemin e ashpër. Ju duhet të ndryshoni fokusin e ndërveprimit duke e vënë veten në vendin e partnerit tuaj dhe më pas të mendoni. Kjo është koha kur ju tregoni se çfarë do të thotë realisht kjo marrëdhënie për ju.

2. Përmbajuni hapësirës

Pasi të keni vendosur t'i ofroni hapësirë ??partnerit tuaj, sigurohuni që t'i përmbaheni asaj. Kjo është koha kur ju jeni duke e mbështetur partnerin tuaj duke po largoheni për të mirën e marrëdhënies.

3. Merru me gjërat e tua ndërkohë

Është gjithmonë një ide e mirë për të lënë pak kohë për veten dhe për t'u freskuar. Ndërsa jeni në të, mund të vendosni për të krijuar disa hobi të reja që do të shërbejnë si një justifikim për të kaluar kohë të ndarë. Ju madje mund të vizitoni miqtë tuaj ose madje të merrni parasysh rutina të veçanta qetësimi. Kjo kohë e ndarë mund të jetë rinovuese për të dy - duke ju lejuar të vlerësoni praninë e njëri-tjetrit.

Tiranapost.al