Stil jete

Leksioni i Anne Hathaway që të festosh seksi pa u bërë vulgare

Leksioni i Anne Hathaway që të festosh seksi pa u bërë

Në të gjitha daljet e fundit Anne Hathaway po tërheq vëmendjen në mënyrën më elegante të mundshme. Në SAG Aëards ra në sy shpirti i saj i butë kur u përlot për Barbra Streisand… e cila mori çmimin e jetës.

Leksioni i Anne Hathaway që të festosh seksi pa u bërë

Leksioni i Anne Hathaway që të festosh seksi pa u bërë

Po kaq, në javën e modës ne Milano Anne Hathaway ka tërhequr kudo vëmendjen, herë më veshjet, herë më këmbët e bukura, e po ashtu në këtë festë, nga ato që quhet after party ku Anne kërcen dhe bën edhe lëvizjet tëerk, por po ta vini re në asnjë moment nuk kalon në vulgaritet.

Ja që ka mundësi të argëtohesh pa u bërë bozë dhe karagjoz.