Stil jete

Ky serial që vë në lojë dokumentarët e krimit, është ai që duhet të shikosh sot

Ky serial që vë në lojë dokumentarët e krimit,

Kanë kaluar 5 vjet që kur është publikuar dhe fansat e Netflix po e konsiderojnë të nënvlerësuar dhe po e rekomandojnë shumë. Bëhet fjalë për “American Vandal”. Një serial që vë në lojë gjithë ata “docuseries” me krime dhe hetime.

Ky serial që vë në lojë dokumentarët e krimit,

Në qendër të historisë janë dy studentë Sam Ecklund dhe Peter Maldonad, të cilët po hetojnë një shaka në shkollën e tyre, ku dikush ka talllur mësuesit me mbishkrime në makina.

Shkolla përjashton studentin Dylan Maxëell për “krimin”, por kur dalin në dritë provat që tregojnë se ai është i pafajshëm, Sam dhe Peter fillojnë të gërmojnë në mister për të zbuluar fajtorin e vërtetë.

Seriali është publikuar në 2017-ën dhe ka sy sezone. Ata që po e shikojnë aktualisht e konsiderojnë si një nga pesë serialet më të mirë dhe po kërkojnë vazhdimin e tij nga Netflix.