Stil jete

Krijohet parfumi me aromë proshute

Krijohet parfumi me aromë proshute

A e doni proshutën aq shumë sa do dëshironit të vini erë si ajo?
Një parfum i ri me aromë proshutë nga Wright Brand në pronësi të Tyson mund të jetë e duhura për ju. Aroma, e quajtur Wright N°100, u lançua të enjten për të festuar 100 vjetorin e markës.

Adhuruesit e proshutës mund ta blejnë për 19,22 dollarë në Wright100.com.

Aroma neutrale ndaj gjinisë u krijua në bashkëpunim me Ann Gottlieb , e cila ka ndihmuar në zhvillimin e aromave për klientët si Britney Spears, Victoria's Secret dhe Calvin Klein. Aroma nuk është proshutë e pastër: Wright N°100 përmban nota proshutë, mollë, bergamot dhe Patchouli të bardhë.