Stil jete

Kjo linjë ajrore ka një zgjidhje për të mos marrë valixhe me vete gjatë udhëtimeve

Kjo linjë ajrore ka një zgjidhje për të mos marrë

Nuk jeni i sigurt se çfarë të paketoni nga garderoba juaj për një pushim në Japoni? Nëse jeni duke fluturuar me Japan Airlines, përgjigja mund të jetë asgjë.

Transportuesi ajror ka filluar një provë njëvjeçare të një shërbimi që u lejon udhëtarëve të rezervojnë një sërë rrobash – që mbulojnë stile për stinë të ndryshme – dhe që i marrin në hotelin e tyre pas mbërritjes. Në fund të qëndrimit, rrobat kthehen, lahen dhe futen përsëri në sistem.

I quajtur Any Wear, Anywhere, shërbimi zgjat deri në fund të gushtit 2024 dhe Japan Airlines thotë se mund të zvogëlojë emetimet e karbonit.

Çmimet variojnë nga 34 deri në 48 dollarë për të gjithë periudhën e qirasë.

Shërbimi ka funksionuar që nga fillimi i korrikut dhe përgjigja ka qenë jashtëzakonisht pozitive, thonë përfaqësuesit e Japan Airlines.