Stil jete

Kalaja më e bukur është familja! Lulet që ia kujtuan Mirela Kumbaros këtë fakt

Kalaja më e bukur është familja! Lulet që ia kujtuan Mirela

"Lulet surprizë që më zgjuan sot në Gjirokastër e që ma bënë Kalanë më të bukur!?

Nuk ka gjë më të rëndësishme se familja, është projekti më i bukur dhe vepra më e realizuar që mund të ndërtoja në jetë”.

Kalaja më e bukur është familja! Lulet që ia kujtuan Mirela

Kështu shkruan ish-ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro. Mëngjesi i kësaj ditëlindje e gjeti në Gjirokastër, si shumë ditë të tjera, por familja u kujdes t`ia shndërronte në special këtë të sotmin.

Ndaj edhe në postim vendin e ka zënë buqeta me lule dhe krenaria për familjen e shtrenjtë, aq sa Kumbaro me apo pa dashje nuk tha as gjë ka ditëlindjen.