Stil jete

Ja si të filloni një bisedë interesante me njerëz që nuk i njihni mirë

Ja si të filloni një bisedë interesante me njerëz që
Me siguri ju ka ndodhur të jeni në siklet kur jeni me njerëzve që nuk i njihni dhe përpiqeni të filloni një bisedë. Për të shmangur ato momente pak a shumë të gjata heshtjeje që nuk janë shumë të këndshme dhe të filloni vetë biseda interesante mund të ndiqni disa truke ose strategji të vogla që mund t'i japin kontribut bisedës dhe t'ju bëjnë të dukeni të interesuar dhe aktiv ndaj bashkëbiseduesve tuaj.

Vëzhgoni se kë keni përballë për të nisur biseda interesante

Një nga cilësitë më të mëdha që mund të keni në fillimin e bisedave interesante dhe kurrë të pavend është aftësia për të vëzhguar se kë keni përballë, edhe nëse është i panjohur. Veshja, prerja e flokëve, ndonjë gjest i trupit, mënyra se si ai u takuat. Me pak fjalë, gjithçka që mund t'ju bëjë të keni edhe idenë më të vogël për diçka që mund të keni të përbashkët.

Kjo do ta bëjë më të lehtë për ju që të filloni biseda interesante ashtu edhe për njerëzit me të cilët po afroheni, pasi do të flisni për tema që njihni dhe që të dyve ju interesojnë.

Tregoni ku dhe kur, ose bëni pyetje

Të kesh gjëra të përbashkëta nuk është gjithmonë e lehtë, por kjo nuk do të thotë që nuk mund të nisësh biseda interesante edhe nëse nuk ke pika me interes të përbashkët. Si? Thjesht duke qenë kurioz për ato që nuk dini për njerëzit që keni përballë.

Çdo temë është e mirë për të filluar biseda interesante. Si për ju që do zbuloni gjëra të reja, ashtu edhe për ata që janë në tryezë me ju, që do të mund të flasin për veten dhe pasionet e tyre.

Filloni biseda interesante bazuar në lajmet më aktuale

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar biseda interesante mund të jetë edhe biseda rreth ndodhive në vendin tonë ose në vende të tjera. Me pak fjalë, ngjarjet aktuale. Kjo nuk do të thotë të nisësh debate për bindje politike, fetare apo të ngjashme, tema tashmë të ndjeshme për t'i prekur me ata që njeh, por jeta është plot me ngjarje të ndryshme, madje pak a shumë të lehta.