Stil jete

Humbi të dy prindërit në sulmin e 4 korrikut, mblidhen 1 milion paund për Aiden

Humbi të dy prindërit në sulmin e 4 korrikut, mblidhen 1 milion

Aiden, 2 vjeç u gjet i përgjakur pranë trupit të pajetë të babait të tij. Kevin McCarthy 37 vjeç dhe Irina McCarthy 35, u vranë në sulmin me armë në Highland Park, në Festën e 4 korrikut.

Arritën ta mbronin djalin me trupat e tyre. Qytetarët teksa vraponin ende të traumatizuar e gjetën Aiden të vetëm në shesh.

Humbi të dy prindërit në sulmin e 4 korrikut, mblidhen 1 milion

Vogëlushi u dërgua tek gjyshërit e tij Nina dhe Misha Levberg.

Është mirë, por do t'i duhet kohë të arrijë stabilitetin pas asaj që kaloi. Përveçse pa prindërit të gjakosur, për orë të tëra qëndroi me të panjohur, që në fakt i shpëtuan jetën.

Humbi të dy prindërit në sulmin e 4 korrikut, mblidhen 1 milion

Një llogari e hapur në GoFundMe ka mbledhur 1 milion paund deri tani. Paratë do të përdoren për rritjen e tij që të paktën të mos i mungojë asgjë materiale.