Stil jete

Halloween në minutat e fundit në familjen Baldwin dhe prova se jeta vazhdon

Halloween në minutat e fundit në familjen Baldwin dhe prova se jeta

Ata nuk e kishin vendosur ta festonin Haloween-in, mes ditëve të zymta që po kalojnë pas vrasjes aksidentale të koleges nga Alec. Mirëpo e vendosën minutat e fundit për hir të 6 fëmijëve të tyre. Hilaria postoi fotot dhe shkruan:

“Prindërimi në këtë periudhë ka qenë një përvojë intensive. Kjo është më e pakta që mund të them. Sot u mblodhëm për t'u dhënë atyre një festë. Kostumet janë të minutës së fundit...pak të çuditshme...por ata ishin aq të lumtur dhe kjo ma ngrohu zemrën mamasë.

Gëzuar Halloween, nga Baldwinitos. Ata na japin dashuri. Ne jua dërgojmë juve”.

Halloween në minutat e fundit në familjen Baldwin dhe prova se jeta

Halloween në minutat e fundit në familjen Baldwin dhe prova se jeta

Hilaria dhe Alec janë shkëputur nga shtëpia e tyre dhe janë larguar në provincë. Dje u xhiruan nga mediat gjatë shëtitjes së tyre dhe foLën për herë të parë pas ngjarjes tragjike në sheshxhirim. Kineastja 42 vjeç u vra nga arma që shkrepi Alec teksa xhironte një nga skenat e filmit Rust, film që i ka pezulluar xhirimet dhe nuk do t`i rinisë.