Stil jete

Gabimet që bëjnë gjatë arredimit, ata që kanë shtëpi të vogël

Gabimet që bëjnë gjatë arredimit, ata që kanë

Nëse ke një shtëpi të vogël dhe dëshiron ta arredosh apo të bësh disa ndryshime sepse e kupton edhe vetë që “s`është aty ku duhet”, duhet të mësosh së pari gabimet që shpesh bëhet gjatë mobilimit.

Dhomë e vogël, tapet i vogël?

Gabimet që bëjnë gjatë arredimit, ata që kanë

Gabim. Nëse dhoma është e vogël, tapeti i madh do ishte një ide shumë e mirë.

Gabimet që bëjnë gjatë arredimit, ata që kanë

Në vend të një abazhuri të madh mund të zgjedhësh disa mënyra më fine ndriçimi, si spotet ose ndriçimi i fshehur.

Gabimet që bëjnë gjatë arredimit, ata që kanë

Dhoma me dritaren më të madh duhet të jetë patjetër sallon. Aty do qëndrosh gjatë ditës dhe të duhet drita. ç`e do ndriçimin natyral në dhomën e gjumit ku do shkosh vetëm gjatë natës?

Gabimet që bëjnë gjatë arredimit, ata që kanë

Mobiljet e qelqit janë më të mira për ambientet e vogla, sesa ato të drurit.

Gabimet që bëjnë gjatë arredimit, ata që kanë

Divanin zgjidhe me këmbëza dhe jo të pozicionuar në tokë.

Gabimet që bëjnë gjatë arredimit, ata që kanë

Pasqyrat zgjidhi të mëdha.

Gabimet që bëjnë gjatë arredimit, ata që kanë

Kurse televizorin ngjite në mur.