Stil jete

Filmat që do të sjellin atmosferë vere në fundjavën me shi

Filmat që do të sjellin atmosferë vere në fundjavën me

Vera po vjen shpejt edhe pse s`po ndihet. Nëse të kanë mbaruar të gjithë filmat e Netflix-it, Amazon Prime dhe HBO mund të kërkosh online për ata më të vjetrit. Për filma të realizuar në kohë të ndryshme, por që të sjellin atmosferë vere dhe të rikthejnë kujtimet e fëmijërisë dhe adoleshencës.

Të gjitha sugjerimet e Cosmopolitan i gjen bashkë me linket përkatëse të trailer-ave. Shiko përmbledhjen në pak minuta dhe zgjidh me cilët filma do të kalosh fundjavën me shi që ke përpara.

Dazed and Confused (1993)

High School Musical 2 (2007)

Chasing Liberty (2004)

Staten Island Summer (2015)

Dirty Dancing (1987)

Spider-Man: Far From Home (2019)

Crossroads (2002)

The Last Song (2010)

Cheaper By the Dozen 2 (2005)

Poetic Justice (1993)

Lord of Dogtown (2005)

The Last Summer (2019)

The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)

Teen Beach Movie (2013)

What a Girl Wants (2003)

Do the Right Thing (1989)

SPF-18 (2017)

The Parent Trap (1998)

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al