Stil jete

Çfarë duhet (s’duhet) të përdorni në dekorin e dhomës së fëmijës tuaj

Çfarë duhet (s’duhet) të përdorni në dekorin e
Një nga ndjenjat më të bukura të jetës është të bëhesh prindër! Por ky gëzim i madh vjen edhe me shumë kaos të përditshëm dhe përvoja dërrmuese. Nëse po prisni të bëheni prindër, atëherë hapi i parë që duhet të bëni është planifikimi dhe përgatitja e hapësirës së tij/saj. Më poshtë keni disa këshilla rreth gjërave që duhet të bëni dhe që nuk duhet të bëni për të krijuar dhonëm perfekte.

Kujdesuni për ndriçimin

Për të krijuar një ambient të lulëzuar në dhomën e fëmijës suaj, është jashtëzakonisht e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje ndriçimit. Mjedisi i errët dhe i shurdhër pa ndriçues të duhur mund ta mbajë bebin të irrituar, ndërsa një dhomë me drita të ngrohta mund ta bëjë të voglin tuaj të lumtur dhe të kënaqur. Thuaj jo ndriçimit të ashpër dhe zgjidhni dritat e buta LED për të krijuar ambientin më të mirë.

Çfarë duhet (s’duhet) të përdorni në dekorin e

Bëj lyerje, por mos përdor bojë VOC

Lyerja e dhomës me ngjyra të gëzuara është një nga mënyrat më të mira për ta mbajtur dhomën e vogëlushit tuaj të ajrosur. Zgjidhni vetëm 2-3 ngjyra pastel ose tone të buta për të krijuar një atmosferë stimuluese. Për më tepër, gjatë dekorimit të dhomës së foshnjës, përdorni bojëra me Komponim organik zero të avullueshëm (VOC), pasi këto bojëra nuk mbajnë asnjë erë dhe janë të sigurta si për nënën ashtu edhe për foshnjën.

Çfarë duhet (s’duhet) të përdorni në dekorin e

Përmbajuni një arti siluetë të dhomës

Nëse jeni në një kufizim buxheti dhe nuk dëshironi të investoni shumë në dhomën e foshnjës tuaj, atëherë këtu është një hak i zgjuar për të kursyer kohë, para dhe përpjekjet. Vendosni një temë - qoftë një prekje magjike, yje, një princeshë, kafshë apo ndonjë gjë tjetër. Tani, ju duhet t'i printoni ato silueta, t'i prisni format me kujdes dhe t'i ngjitni në një sfond ose në mur. Dhe përfundimi, një dhomë e freskët, por elegante për fëmijë është gati dhe kjo, pa i shpuar xhepat.

Çfarë duhet (s’duhet) të përdorni në dekorin e

Mos harroni të vendosni hapësirë ??ruajtëse shtesë

Sigurohuni që të investoni shumë në kuti të vogla prej druri për të ndarë çdo gjë me kujdes, duke i rregulluar ato pranë krevatit në mënyrë që të mos nxitoni kur fëmija juaj ka nevojë për to. Investoni në gjëra të thjeshta në fillim pasi gjithmonë mund ta shijoni dekorin më vonë.

Tiranapost.al