Stil jete

‘El Inocente’, serial Netflix-i për t`u ndjerë si detektiv

‘El Inocente’, serial Netflix-i për t`u ndjerë si detektiv

Mat gjendet në mes të një sherri dhe si pasojë vret shokun e vëllait të tij. Dënohet me katër vite burg për vrasje nga pakujdesia dhe kur del rinis jetën. Në momentin që mendonte se gjithçka po i kthehej normalitetit situata merr një tjetër rrjedhë dhe këtu fillon filmi, misteri e të duhet të bëhesh detektiv.

Gjithë ç`ke parë në filmat e tjerë, të këtij lloji, vëri në punë të gjesh kush është fajtori, e kush është viktima.

“El Inocente” është prodhim i Netflix dhe është spanjoll. 8 seri janë fiks për të kaluar gjithë të dielën e pushimit.