Stil jete

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë pa e kuptuar

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Fotografitë janë baraz me leximin e një romani autobiografik.

Ndaj edhe studentja e dizajnit në Kansas Eadington e vuri në praktikë duke mbledhur 8 vite selfie-t e saj. Ideja ishte mjaft e thjeshtë: Të dëshmonte se si fytyra e një gruaje të re ndryshon ditë pas dite, për disa vjet. Përmes shkrepjeve të Eadington mund të admirosh ndryshimet në fytyrën e saj gjatë 8 viteve të fundit.

"Kam parë disa projekte të ngjashme në internet dhe mendova se do të ishte interesante të shikoja ndryshimet e mia ndër vite", tha Eadington për revistën online Bored Panda.

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Eksperimenti i thjeshtë që dëshmon sesi ndryshon fytyra jonë

Gjithë këto, janë fotot e saj në 8 vite.