Stil jete

Doni të dini çfarë ka rezervuar Netflix për shikuesit gjatë muajit nëntor?

Doni të dini çfarë ka rezervuar Netflix për shikuesit

Dy muaj e fundit të vitit përfshijnë periudhën më të rëndësishme për lançimin e filmave dhe serialeve në Netflix. Nëntori fillon me një nga pretendentët e çmimeve të mëdha të Netflix, The Harder They Fall, me disa prej aktorëve më të njohur si Jonathan Majors, Idris Elba dhe Regina King. Do të pasohet nga Passing, filmi i Ruth Negga/Tessa Thompson që bëri bujë festivalin e filmit.

Seriali hit Narcos: Mexico rikthehet për Sezonin 3 dhe, në një nga ardhjet më të pritura, Sezoni 2 i Tiger King po vjen gjithashtu në Netflix për të gjithë fansat e serialeve dokumentare.

Për më tepër, Blown Away do të krijojë disa përzierje qelqi për sezonin e festave në festën e saj speciale, dhe Floë i Krishtlindjeve do të arrijë në kohë që të gjithë të arrijnë me ritmin e festës.

Më poshtë do të gjeni listën e disa prej filmave dhe serialeve që do të shfaqen gjatë muajit Nëntor:

Nëntor 1

• The Claus Family

• 21 Jump Street

• American Gangster

• The Big Wedding

• It Follows

• My Dad’s Christmas Date

Nëntor 2

• Camp Confidential: America's Secret Nazis

• Ridley Jones: Season 2

Nëntor 3

• The Harder They Fall

• Lords of Scam

Nëntor 4

• Catching Killers

Nëntor 5

• A Cop Movie

• Big Mouth: Season 5

•The Club

•Glória

•Love Hard

•Meenakshi Sundareshëar

•Narcos: Mexico: Season 3

Nëntor 6

•Arcane

Nëntor 7

•Father Christmas is Back

Nëntor 9

•Swap Shop

•Your Life Is a Joke

Nëntor 10

•Animal

•Gentefied: Season 2

•Passing

Nëntor 11

•Love Never Lies

•Red Notice

Nëntor 12

•Legacies: Season 3

Nëntor 14

•Mariah Carey's All I Want For Christmas Is You

Nëntor 15

•America's Next Top Model: Season 21

•America's Next Top Model: Season 22

•Kuroko's Basketball: Last Game

•Lies and Deceit

•Snowbound for Christmas

•Survivor: Season 16

•Survivor: Season 37

Tiranapost.al