Stil jete

Donald Trump rikthehet në Twitter

Donald Trump rikthehet në Twitter

Çdo mesazh i Donald Trump në platformën e tij Truth Social, shpërndahet automatikisht edhe në një llogari në Twitter me emrin “PresTrumpTS”. Kjo nuk është llogaria kryesore e Trump, ajo që u bllokua pas protestës së dhunshme në Kapitol. Është një llogari e lidhur automatikisht me postimet e Trump në platformën e tij.

Donald Trump rikthehet në Twitter

Donald Trump rikthehet në Twitter

Linku

Blerja e Twitter-it nga Elon Musk e parashikoi rikthimin e Donald Trump në Twitter dhe ky duket se është vetëm hapi i parë, deri në rikthimin e llogarisë zyrtare të ish-presidentit të Amerikës.