Stil jete

Dërgojini të dashurit tuaj këto mesazhe nëse ai po ju injoron

Dërgojini të dashurit tuaj këto mesazhe nëse ai po ju

Ka momente kur ndihesh i lënë pas dore nga partneri ose djali që po dilni, sidomos kur gjithçka kishte shkuar mirë deri më tani. Mund të jetë shumë zhgënjyese kur djali që po dilni nuk po u përgjigjet mesazheve tuaja dhe ju po kontrolloni telefonin tuaj vazhdimisht. Ju vazhdoni të pyesni veten se çfarë të bëni më pas, çfarë të shkruani etj.

Pra, këtu janë disa mesazhe me tekst që mund t'i dërgoni atij:

Hej, unë jam këtu nëse dëshiron të flasësh

Ka raste kur ndjen se djali po të injoron, por në realitet, ti e kupton se ai thjesht po kalonte një kohë të keqe. Prandaj, përpara se të supozoni më të keqen, është mirë që fillimisht ta pyesni dhe t'i bëni të ditur se jeni pranë tij nëse dëshiron të flasë dhe se nuk do të gjykoni. Një mesazh qetësues duhet të jetë hapi juaj i parë.

A je mirë? Unë jam e shqetësuar

Ky mesazh me tekst thyen gurët më të fortë ndonjëherë sepse kjo është gjithçka që ata duan që dikush t'u thotë atyre. Në një shoqëri patriarkale, burrat janë kushtëzuar të mos tregojnë dobësinë e tyre ose të mos shprehin frikën dhe shqetësimet e tyre. Por në tekste, sot njerëzit janë bërë pak më shprehës. Pra, përpiquni të dërgoni këtë mesazh së pari.


Kështu që ndodhi kjo...


Nëse ai nuk ka folur me ju për një kohë dhe as ju nuk keni folur, thyeni akullin dhe i dërgoni mesazhe atij çfarëdo lajmi argëtues apo informacioni që keni për të. Me siguri do të habiteni nga përgjigja e shpejtë.

Më vjen keq


Një më vjen keq nuk të ul asnjëherë. Nëse ai nuk po i përgjigjet mesazhit tuaj, thjesht thoni se ju vjen keq nëse keni thënë diçka të gabuar dhe më pas pyesni nëse ai është gati të flasë. Ky dialog hyn në lojë nëse keni bërë diçka të gabuar që mund të ketë lënduar ndjenjat e tij.

Tiranapost.al