Stil jete

Del në shitje jastëku dedikuar gjumashëve

Del në shitje jastëku dedikuar gjumashëve

A keni dashur të bëni një sy gjumë në autobus, në avion, në shezlong, po edhe në tavolinën e punës, por s`keni mundur nga parehatia?

Ka ardhur zgjidhja. Jastëku i ri që e ka marrë emrin nga struci është ideali.

Në të futet koka brenda dhe shmang kështu dritën, por edhe zhurmat.

Të gjithë modelet janë bërë prej pëlhure të butë dhe të ngrohtë, kështu që mbase nuk janë idealët për muajt përvëlues të verës.

Privimi i gjumit ka pasoja të mëdha tek ata që punojnë, ndaj “Ostrichpilloës” u përpoq dhe duket se e gjeti zgjidhjen. Mund të duket qesharakë, por vetëm kur i shikon.

Del në shitje jastëku dedikuar gjumashëve

Linku për porosi

Del në shitje jastëku dedikuar gjumashëve

Linku për porosi

Del në shitje jastëku dedikuar gjumashëve

Linku për porosi

Del në shitje jastëku dedikuar gjumashëve

Linku për porosi