Stil jete

Dëbora e parë dhe fotoja e parë e Blerina Gjylametit me djalin

Dëbora e parë dhe fotoja e parë e Blerina Gjylametit me djalin

“Dëbora e parë” shkruan deputetja Blerina Gjylameti në foton me djalin e saj të vogël. Kjo është hera e parë që poston një foto të plotë të djalit të sapolindur.

Dëbora e parë dhe fotoja e parë e Blerina Gjylametit me djalin

Ai ka ardhur në jetë në 28 nëntor dhe mban një emër tipik shqiptar, Kron.

Blerina është gjithashtu nënë e një djali më të rritur të quajtur Joel.