Stil jete

Carrier, dashuria (dhe freskia) është në ajër

Carrier, dashuria (dhe freskia) është në ajër

Vera erdhi dhe midis gjërave të bukura, ajo sjell edhe ditët me një të nxehtë të padurueshëm. Të padurueshëm, por jo nëse në shtëpi apo zyrë keni një sistem cilësor kondicionimi. Kondicioneri është një domosdoshmëri këto ditë dhe nëse po kërkoni për një të tillë, ne ju sugjerojmë Carrier, me një përvojë 115 vjeçare më këtë fushë. 115 vite mundësi për të përmirësuar veten.

Shpikja e kondicionerit ka përmirësuar ndjeshëm cilësinë tonë të jetesës. Fokusi i kompanisë ka qenë sigurimi i komfortit maksimal dhe ofrimi i produkteve më cilësore, për të garantuar jetëgjatësinë e tyre dhe rendiment të lartë. Sepse rendiment i lartë i sistemit të kondicionimit në verë do të thotë edhe rendiment i lartë nga ana jonë. Mendoni pak sa e vështirë është të punoni në një zyrë pa kondicioner, kur jeni të mbuluar nga djersët dhe me zor mbusheni me frymë? Ose të gatuani kur në kuzhinë mungon ajri i freskët nga kondicioneri? Sa e pamundur dhe e sikletshme do të ishte? Kondicioneri na e bën jetën më të rehatshme, por bëni kujdes që të zgjidhni atë të duhurin, në mënyrë që edhe të kurseni.

Me më shumë se 115 vite eksperiencë, kompania Carrier është zgjedhja e besuar e miliona banorëve në mbarë botën për sistemin e kondicionimit. Falë gamës së gjerë të produkteve të saj, gjithkush mund të zgjedhë modelin e duhur për zyrë apo shtëpi.

Pavarësisht nëse është duke kërkuar për një sistem multisplit, sistem chiller Fan coil, VRf apo për një kondicioner split, Carrier është gjithmonë zgjedhja e duhur. Tashmë kompania ka ardhur zyrtarisht dhe në vendin tonë, me një showroom në bulevardin Gjergj Fishta, Alpas Center. Aty do të gjeni produktet më të fundit të kondicionimit e të pastrimit të ajrit, për të siguruar një jetesë të rehatshme e të sigurt për ju dhe të afërmit tuaj. Klasi i lartë i energjisë dhe rendimenti maksimal ofrojnë një pajisje që përmbush kërkesat më të larta energjetike, duke ju kursyer për shumë vite në konsumin e energjisë elektrike. Cillerat Carrier prodhojnë ujë të ngrohtë sanitar deri në 60 gradë celcius në dimër dhe ju sigurojnë freskinë që dëshironi në stinën e verës.

Nëse dëshironi të përmirësoni jetesën tuaj, fillimisht duhet të zgjidhni Carrier. Komoditeti juaj varet vetëm nga ju! Për më shumë, fare lehtë mund të vizitoni www.carrier.al

*Ky është një shkrim i sponsorizuar