Stil jete

‘Babi, si mund ta bëj këtë’. Ky është kanali më i veçantë në YouTube

‘Babi, si mund ta bëj këtë’. Ky është

“Dad, how do I?”, të shkruar fiks kështu e gjen në YouTube. Është një kanal që nuk nisi si shumica, për ta bërë zotëruesin të pasur. Fama dhe fitimet erdhën më vonë. Qëllimi i Rob Kenney ishte të ndihmonte gjithë fëmijët që rriten pa baba. Ai vet e kishte humbur të atin kur ishte 12 vjeç. Nëna e tij ishte e varur nga alkooli, kështu që shumë herë e gjente veten para pyetjes: Si mund ta bëj këtë?

‘Babi, si mund ta bëj këtë’. Ky është

Linku i kanalit

Nga gjëra të thjeshta si për shembull “Si të lidhësh kollaren” në më të ndërlikuara si “si të vësh një pajisje në tualet për të mbajtur letrën higjienike”.

Tani Rob ka më shumë se 3 milionë ndjekës që kanë nevojë për këshillat e tij dhe nuk ndalet.