Stil jete

Armina Mevlani ka një adresë dhe një emër trajtimi për të marrë veten me të mirë, pas Covidit

Armina Mevlani ka një adresë dhe një emër trajtimi për

Armina Mevlani kaloi disa ditë më parë Covidin dhe pas stresit të qëndrimit izoluar, frikës prej sëmundjes dhe sikletit të simptomave, zgjodhi një adresë për të marrë me të mirë veten. Ku tjetër veçse të Bamboo Spa&Hammam, tek Hotel Rogner.

Armina Mevlani ka një adresë dhe një emër trajtimi për

Aty takoi vajzat filipineze të Bamboo-së, që kanë sjellë me vete një nga traditat e tyre aziatike të kurimit të ftohjeve dhe dhimbjeve muskulare, kupat. Ato kombinojnë kupat me pak xhinxher dhe pikërisht tek xhinxheri fshihet sekreti që nuk lë asnjë shenjë të kuqe në kurriz.

Ky trajtim lehtëson stresin e akumuluar. Stimulon qarkullimin e gjakut. Ul ndjeshëm dhimbjen e shpinës. Lehtëson simptomat e ftohjes dhe nxit funksionimin e metabolizmit.

Dhe Covidi shkakton kaq shumë dhimbje trupi. Ata që e kanë kaluar e dinë mirë ndjesinë.
Ndaj edhe Armina provoi këtë terapi dhe nuk i rezistoi postimit të një fotoje nga shtrati i rehatshëm e me aromë të mirë i Bamboo-së.

*Për rezervime +355692020112

Instagram: Bamboo Spa&Hammam