Stil jete

Ajo që shikon në këtë foto zbulon mënyrën si i përjeton marrëdhëniet

Ajo që shikon në këtë foto zbulon mënyrën si i

Interesante se si një test i thjeshtë vizual mund të zbulojë detaje të personalitetit apo të mënyrës si i përjeton marrëdhëniet.

Shikoje këtë foto dhe trego: çfarë pe të parën?

Nëse pe një grua

Ti je një njeri që dashuron marrëzisht. Ndjenjat e tua janë të pastra. Ke një shpirt të butë e romantik. Pasionant, empatik, bujar, i jep vëmendje dhe përkujdesje partnerit. Fatkeqësisht, kjo nuk ju pengon ta gjeni veten shpesh zemërthyer për shkak të zhgënjimeve sentimentale që duket se ju ndjekin. Por sapo plagët të shërohen, ju i riktheheni dashurisë pa filtra ose pengesa.

Nëse pe një burrë

Ju jeni një person që tenton të mbrojë ndjenjat e tij. Është e vështirë të kuptosh se çfarë saktësisht ndjen për të tjerët, sa të thella janë emocionet e tua. Të besosh është e vështirë për ty. Ka shumë pak njerëz me të cilët hapeni dhe që e njohin plotësisht zemrën tuaj. Ju nuk keni nevojë për sasi, por cilësi. Kjo është arsyeja pse ju rrethoheni vetëm me njerëz me vlerë.

Nëse pe një shandan

Jeni një person i drejtpërdrejtë dhe me vetëbesim. Dëshironi një marrëdhënie romantike dhe për këtë nuk jeni të gatshëm të pranoni kompromise. Ju jeni gjithmonë shumë të qartë dhe nuk keni frikë të tregoni ndjenjat dhe emocionet tuaja. Ndonjëherë konsideroheni edhe të pacipë, por mendimi i të tjerëve, veçanërisht kur mendoni se është i papërshtatshëm dhe sipërfaqësor, ka shumë pak rëndësi për ju.

*Artikulli i Giorno dopo Giorno u përshtat në shqip nga Tiranapost.al