Stil jete

9 mesazhe për t'i dërguar dikujt që po kalon një ditë të keqe

9 mesazhe për t'i dërguar dikujt që po kalon një

Ngushëllimi i një miku të dëshpëruar mund të bëhet në shumë forma, nga përqafimet deri tek dërgimi i një mesazhi të sinqertë. Dhe meqenëse nuk mund të jemi në krah të mikut tonë gjatë gjithë kohës, njohja e disa mesazheve për t'i dërguar dikujt që po kalon një ditë të keqe mund t'ju ndihmojë të mbështesni të dashurit tuaj kur nuk mund të jeni fizikisht prezent.

Më poshtë keni 13 tekste të mbështetura nga ekspertët që mund t’ia dërgoni dikujt që po kalon një ditë të keqe - sepse le ta pranojmë, të gjithë kemi ditë të këqija herë pas here, por çdo ditë mund të përmirësohet duke marrë një mesazh të ëmbël nga shoku juaj më i mirë.

Më vjen keq që po kalon këtë. Dëshiron të flasim në FaceTime?

Kjo tingëllon si dita më e keqe ndonjëherë. Më vjen keq që po ndodh e gjithë kjo.

Unë do të mbështës gjithmonë.

Duke menduar për ty, dije që jam këtu!

Dëshiron të flasim për të?

Dëshiron këshillën time apo dëshiron që unë vetëm të dëgjoj? I lumtur për të bërë njërën ose të dyja!

Mezi po pres të vij aty. Mund të porosisim ushqim dhe të shikojmë një film.

Ti je një superstar, më frymëzon çdo ditë dhe jam shumë i lumtur që të njoh.

Të kam parë të kapërceni sfida më të vështira në të kaluarën. Unë e di se mund ta bësh sërish.

Tiranapost.al