Stil jete

8 sekretet e Disneyland që askush s`do t`i thotë

8 sekretet e Disneyland që askush s`do t`i thotë

Edhe nëse ke qenë disa herë ka akoma gjëra që nuk i di për parkun më të famshëm në botë. Disa prej sekreteve të Disneyland i gjen më poshtë.

Ka një dhomë sekrete, diku në park ku mund të hyjnë vetëm aktorët dhe stafi.

8 sekretet e Disneyland që askush s`do t`i thotë

Muzika nuk ndalet kurrë, as kur në park nuk ka asnjë njeri.

8 sekretet e Disneyland që askush s`do t`i thotë

Anëtarët e kastit nuk i afrohen asnjë të famshmi. Është e ndaluar t`u kërkojnë një foto ose autograf gjithashtu. Pra nuk duhet të dalin kurrë nga karakteri.

8 sekretet e Disneyland që askush s`do t`i thotë

Askush nga stafi nuk përgjigjet me: Nuk e di. Për çdo pyetje të vizitorëve duhet të kenë një përgjigje.

8 sekretet e Disneyland që askush s`do t`i thotë

Britmat tek kulla e horrorit nuk vijnë vërtet nga bota e përtejme. Janë të regjistruara dhe të vendosura në kasetë. Nëse do jeni të vëmendshëm, janë përherë njësoj.

Flamujt janë fake. U mungon një yll ose diçka gjithmonë.

8 sekretet e Disneyland që askush s`do t`i thotë

Në kështjellën e Hirushes ka një dhomë të fshehtë.

8 sekretet e Disneyland që askush s`do t`i thotë

Ka oficerë sigurie kudo. Të veshur me rroba polici, por edhe si civilë.