Stil jete

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një arsye të mirë për këtë

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një

Pavarësisht nëse zgjodhën të kujdeseshin për familjen apo të drejtonin një biznes, shumë aktorë kanë marrë vendimin të tërhiqen nga puna në ekran për një periudhë kohe.

1. Sandra Bullock

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një

Sandra Bullock ka marrë pak kohë për të qenë 24/7 me 2 fëmijët e saj dhe familjen në shtëpi, në një vend që e bën atë më të lumtur. Ajo vendosi të bëjë një pushim pa treguar se sa kohë do t'i duhet që t'i rikthehet aktrimit, por ne e dimë me siguri se ajo do të rikthehet më e fortë.

2. Emma Watson

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një

Aq sa e urrejmë ta pranojmë, Emma Watson gjithashtu ka bërë një hap prapa nga aktrimi për disa kohë. Ajo është gjithashtu e zhgënjyer në mediat sociale dhe nga sytë e publikut, pasi nuk ka postuar asgjë në llogarinë e saj në Instagram që nga viti 2020. Ajo është e fokusuar në studimet e saj, pasi mori një pushim për të ndjekur kolegj dhe për të qenë një ambasadore e vullnetit të mirë për OKB-në.

3. Chris Hemsworth

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një

Legjenda e Thor vendosi të pushonte në vitin 2019 për të kaluar pak kohë me fëmijët e tij.

4. Jennifer Lawrence

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një

Aktorja kishte vendosur të zhvendoste fokusin e saj tek organizatat jofitimprurëse në vitin 2019. Në një intervistë, ajo deklaroi : “Do të pushoj vitin e ardhshëm”, zbuloi aktorja 27-vjeçare.

5. Ryan Gosling

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një

Ylli kanadez mori një pushim në një moment të caktuar të karrierës së tij për t'u ulur dhe për të reflektuar mbi atë që po bënte. Ai zbuloi në atë kohë, “Kam humbur perspektivën për atë që po bëj. Mendoj se është mirë për mua të bëj një pushim dhe të rivlerësoj pse po e bëj dhe si po e bëj atë.” Ai bëri një pushim, por u kthye në audiencën e tij me shumë role të jashtëzakonshme që ne ende kënaqemi duke i parë.

6.Eva Mendez

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një

Eva Mendezin nuk e kemi parë prej kohësh dhe kjo për shkak të angazhimit të saj ndaj familjes. Ajo e ka shpjeguar mungesën e saj duke thënë se ka shumë role që nuk i bën dot, pasi duhet të jetë shembull për vajzat e saj. Kështu ajo vendosi të vendosë vajzat e saj në radhë të parë, mbi karrierën e saj të aktrimit dhe nuk mund ta fajësojmë për këtë.

7. Gwyneth Paltrow

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një

Gwyneth Paltrow ka vendosur të përqendrojë kohën dhe përpjekjet e saj në kompaninw e saj të shëndetit dhe stilit të jetesës, goop. Ajo tha : "Ne kemi bërë disa investime vitin e kaluar, kështu që sapo kishim paratë e njerëzve të tjerë, kuptova se më mirë të përqendrohesha plotësisht në këtë.

8. Cameron Diaz

8 herë kur aktorët u zhdukën nga ekranet, por kishin një

Cameron Diaz u zhduk nga Hollywood në vitin 2014 sepse i duhej pak kohë për të pushuar.