Stil jete

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Edhe filmi më i ndjekur i Netflix ka gabime. Fansat syshqiponjë i ka zbuluar dhe i kanë ndarë me të tjerët. I kanë dokumentuar dhe me foto.

Numrat e lojtarëve u bënë lëmsh

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Kishte 456 pjesëmarrës në fillim të lojës dhe secilit iu caktua një numër, në varësi të kohës ku pranuan të përfshiheshin në lojë. Numrat e personazheve kryesorë ishin të qëndrueshme gjatë gjithë filmit, por duket se produksioni nuk i kushtroi dhe aq vëmendje detajeve të lojtarëve dytësorë. Lojtarja me numrin 061 ishte grua, por nuk tabelën e eliminimeve numri i përkiste një burri.

Një nga pjesëmarrësit në lojë ishte më shumë se 100 vjeç

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Pjesëmarrësi 017 kishte një avantazh gjatë lojës së 5-të. Ai tha se i dallonte xhamat e qëndrueshëm nga ata që do të thyeshin. Ai tha se kishte punuar në një fabrikë qelqi. Kur drejtuesi i lojës hapi dosjen e tij, shkruhej se kishte lindur në vitin 1897. Pra duhej të ishte 124 vjeç. Por Netflix e kapi gabimin disa ditë më vonë dhe e korigjoi.

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Forma e çadrës në mur ndryshonte në skena të ndryshme

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Protagonisti bëri sikur po hante, pa e future lugën në gojë, në një nga skenat

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Kishte gabime në përkthimin e Netflix nga gjuha koreane në anglisht, si në skenën e fotos.

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Telefoni i protagonistit, në të njëjtën skenë është herë Samsung S7 e herë Samsung S3.

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Telefonit të Jun-Ho-së nuk i mbaroi kurrë bateria

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Përdorën një numër telefoni të vërtetë

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Pas bujës së filmit, një grua që mbante atë numër u shqetësuar pafund nga telefonata. Në fund Netflix e ndryshoi numrin.

8 gabimet që s`i ke vënë re tek ‘Squid Game’

Kurse ky i fundit në fakt nuk ishte një gabim, por shumë pak mund ta kenë vënë re. Lojërat që do të luheshin, ishin të gjitha të vizatuara në murin e dhomës së gjumit. Asnjë nga lojtarët nuk e vuri re.