Stil jete

6 sjellje që meshkujt i vlerësojnë shumë tek partnerja 

6 sjellje që meshkujt i vlerësojnë shumë tek partnerja

Burrat dhe gratë janë qenie plotësuese që mendojnë dhe shprehen ndryshe. Edhe pse disa veprime mund të fyejnë njërin ose tjetrin, shumë sjellje vlerësohen dhe mund të përcjellin mesazhe dashurie.

Në këtë artikull gjeni 6 sjellje femrash që meshkujt i vlerësojnë shumë.

Një grua që komplimenton partnerin e saj

Nuk janë vetëm femrat që pëlqejnë të komplimentohen. Edhe nëse partneri nuk kërkon komplimente, ai gjithmonë kënaqet kur e dashura e tij merr mundimin të vlerësojë punën dhe përpjekjet e tij. Burri gjithashtu duhet të sigurohet për aftësinë e tij për të kënaqur dëshirat e bashkëshortes. Më pas, mbulimi i tij me komplimente nganjëherë i përforcon vetëvlerësimin dhe i jep forcë të bëjë më shumë përpjekje për mirëqenien e të dashurit të tij.

Një grua që i kushton vëmendje kur flet me të

Dëgjimi perceptohet nga njeriu si një shenjë respekti dhe dashurie. Për të shmangur shqetësimin e partnerit të tyre, meshkujt nuk janë mësuar të flasin se si ndihen për problemet. Por kur mendimet negative janë shumë të rënda dhe duhet të shkarkohen, kanë nevojë për një vesh të vëmendshëm, një vesh që nuk do t’i denigrojë, as nuk do t’i gjykojë, por do t’i pranojë me dashuri.

Një grua që përkëdhel kokën dhe qafën e partnerit të saj

Burrat e perceptojnë këtë lloj përkëdheljeje si një shenjë dashurie. Në të vërtetë, një përkëdhelje në qafë i lejon trupit të sekretojë hormonin e lumturisë të quajtur oksitocinë. Burri ndihet i dashur dhe i dëshiruar fizikisht nga bashkëshortja e tij.

Një femër që i shpreh dashurinë partnerit edhe kur ata janë në publik

Burrat ndonjëherë vihen në siklet kur marrin një puthje, ose një përkëdhelje në faqe në publik. Por e vërteta është se të gjitha këto gjeste të vogla bëjnë që zemrat e tyre të rrahin. Gjestet e dashurisë të shprehura në publik i tregojnë mashkullit tuaj se jeni krenarë për të dhe se nuk keni turp ta tregoni. Kjo ndjenjë rrit egon e tij dhe e lejon atë të ndiejë të gjitha sfidat që mund të hasë.

Një grua që telefonon ose i shkruan partnerit të saj edhe nëse është e zënë

Kur partneri juaj e di që keni një orar të ngjeshur dhe ju gjeni kohë për ta telefonuar gjatë ditës, qoftë vetëm për të parë se si po kalon, kjo do të thotë se ai është shumë i rëndësishëm për ju. Ai do të ndihet i nderuar, i dashur dhe i preferuar dhe do të shohë se po bëni gjithçka që mundeni për t’i treguar se kujdeseni për të.

Një grua që vendos kokën në gjoksin e partnerit të saj

Kur vendosni kokën në gjoksin e partnerit, kjo do të thotë për të që ju duhet të ngushëlloheni dhe të ndiheni të sigurt. Ky gjest do të nxjerrë në pah anën e tij mbrojtëse dhe do të bëjë gjithçka për t’ju bërë të ndiheni të mbrojtur.