Stil jete

6 pyetjet që s`duhet t`ia bësh kurrë një gruaje mbi 30 vjeç dhe përgjigjet ironike që mund të marrësh mbrapsht

6 pyetjet që s`duhet t`ia bësh kurrë një gruaje mbi 30

Njerëzit e të gjitha moshave, gjinive dhe IQ-së ndonjëherë duket se e gjejnë të vështirë të komunikojnë me vajzat që nuk kanë shumë që i kanë kaluar të 30-tat.

E ke të vështirë edhe ti? Ndoshta sepse po i drejton pyetjet e gabuara. Hidhi një sy se cilat janë ato për të mos gabuar në vazhdim.

‘Nuk ke ende fëmijë? Po, s`po rinohesh.’

Uaaa, si ka mundësi që unë s`e di akoma që vezët e mia po plaken. Shumë faleminderit që ma kujtove!

'Duhet të blesh një shtëpi.'

Pse të gjithë të sugjerojnë këtë gjë? E dinë vallë se sa kushton një shtëpi? Sot po na vrasin ushqimet dhe qiratë.

‘Dukesh shumë mirë për moshën’.

O Zot, çfarë komplimenti!

'I ke provuar takimet në internet?'

Oh jo, nuk i kam provuar. Çfarë është kjo? Unë jam një alien, kështu që të lutem ma shpjego pak më shumë’.

'Pra, si ndihet të jesh [fut moshën]?'

Njerëzit priren të na pyesin këtë në ditëlindjet tona. Nuk e kam idenë se çfarë po ndodh, por kthehu përsëri vitin e ardhshëm dhe ndoshta mund të jap një pasqyrë. Përshëndetje të përzemërta!

‘Je old school’

Çfarë domethënë kjo? Për mirë e ke apo për keq?